RSGBUL Forum Index
Log in Register FAQ Memberlist Search RSGBUL Forum Index

World Cup Lisbon (Portugal) 26-29.03.205
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
 
Post new topic   Reply to topic    RSGBUL Forum Index » Архив на състезания и резултати 2015
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Veneta A
Site Admin


Joined: 31 Oct 2006
Posts: 14611
Location: Варна

PostPosted: Tue Mar 31, 2015 8:06 am    Post subject: Reply with quote

Koментар на Винер за руските индивидуалистки

"Открытие этих соревнований – это Александра Солдатова, которая выиграла и у Кудрявцевой, и у Мамун. Эту девочку я давно заприметила, в прошлом году вместо Марии Титовой поставила ее на чемпионат мира. Но тогда она делала только два вида и была вне конкурса для многоборья, где нужно делать как минимум три вида. Но тогда она еще не заслужила этого, не была готова", – Ирина Алекандровна Винер-Усманова.

"Пока булавы ей не даются. Мы замахнулись на очень интересную популярную музыкальную композицию. И Рита пока не может соответствовать ритму музыки в сочетании с движением тела и булав", - объяснила Амина Зарипова.
"Хореография очень сложная, современная, булавы предмет двойной, за которым нужно предельно внимательно следить. Думаю, Рита обязательно добьет это упражнение. Она необыкновенная, очень необычная, у нас еще никогда такой гимнастки не было", - заключила Винер-Усманова.

Ирина Александровна Винер комментирует выступление Яны в Португалии.
"У Яны происходит переходный период. Она очень выросла, стала такая взрослая девушка. И ее программа, которая была построена на очень интересных мелких движениях, предусматривала не такой высокий рост и не такой вес, - сказала Винер-Усманова по телефону. - Но сейчас мы пересматриваем некоторые моменты, подберем какие-то находки. Думаю, все у нее встанет на свои места, она девочка целеустремленная, все у нее будет хорошо"._________________
Моля, не копирайте материалите от този форум на други места. Уважавайте труда на всеки един. Ако този човек желае, сам ще ги помести на други места.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
venboJoined: 27 Feb 2009
Posts: 705
Location: София

PostPosted: Wed Apr 01, 2015 10:14 am    Post subject: Reply with quote

в. 7Дни спорт Вторник, 31 Март 2015
Ананиева: Вярвам в момичетата, завършиха по шампионски

Треньорката на ансамбъла Ина Ананиева бе доволна от представянето на възпитаничките си на Световната купа в Лисабон, въпреки че направиха някои груби грешки в композицията си с 5 ленти.
- Много тежко състезание със силна конкуренция. Направихме груби грешки първия ден, но съм доволна, че успяхме да се реваншираме със силна игра втория ден и да наваксаме в класирането – заяви Ананиева. - Радвам се, че спечелихме сребърен медал. Имаме много работа още и искам всички да са здрави, за да можем да работим пълноценно. Тази година ще бъде трудна, защото Световното първенство в Щутгарт е квалификация за олимпийските игри и напрежението е голямо. Вярвам във възможностите на момичетата.
Доволна от Мария Матева и Невяна Владинова бе пък главната треньорка на националния отбор Ефросина Ангелова. Тя сподели, че много световни светила в гимнастиката са я поздравили за прогреса на двете грации, а Владинова още в Лисабон е започнала да променя някои от съчетанията си, за да повиши оценката им.
Президентът на федерацията Илияна Раева, освен че похвали женския ансамбъл и индивидуалните гимнастички, бе изключително обнадеждена и за ансамбъла девойки, който според всички специалисти е с най-трудното съчетание.
- Трябва им още малко опит, но съм сигурна, че след месец на Европейското първенство ще са на ниво и сред медалистите – заяви Раева от Лисабон.


Back to top
View user's profile Send private message
venboJoined: 27 Feb 2009
Posts: 705
Location: София

PostPosted: Thu Apr 02, 2015 9:00 am    Post subject: Reply with quote

в.7Дни спорт Сряда, 1 Април 2015
Маевска: Добре, че грешките станаха сега

Капитанът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска заяви при завръщането на грациите от Лисабон, че се радва, че грешките в съчетанието им с 5 ленти на Световната купа са станали сега, тъй като ще знаят къде да насочат усилията си в следващите тренировки.
- Не сме доволни от представянето си в Лисабон, но пък там беше едно малко световно първенство - обясни Маевска. - Радвам се, че грешките на 5 ленти станаха сега, за да знаем на какво да наблегнем преди следващата Световна купа в Песаро (Ит). Грешки допускаха всички отбори, дори рускините получиха по-ниски оценки от нашите на композицията с 2 обръча и 3 чифта бухалки. Ще продължим да работим усилено и да радваме всичките си фенове.


Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    RSGBUL Forum Index » Архив на състезания и резултати 2015 All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database