View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alfa24

|
Posted: Sat Apr 25, 2015 8:26 pm Post subject: |
|
|
Привет! Върнах се от зала Армеец, по-късно ще споделя накратко впечатления. Трудно се виждаше таблото, но доколкото успях да видя Мария Матева беше с най-добри оценки, следвана от Невяна и Сара.
|
|
Back to top |
|
alfa24

|
Posted: Sun Apr 26, 2015 12:54 am Post subject: |
|
|
Наистина условията за публиката не са от най-добрите в тренировъчната зала на Армеец - 6-7 реда за публиката, съдийките пречат на видимостта, няма големи информационни табла, както в голямата зала, но както и да е.
Успях да изгледам първата по-силна група изцяло и половината от състезанието от втората. Определено националките бяха с класи над останалите. Мария и Невяна бяха страхотни и играха почти без видима грешка. На мен Невяна ми харесва повече като излъчване и артистичност, но пък Мария има някакво хладнокръвие в себе си, увереност. Оценките им бяха от порядъка на 17.500, като Мария имаше и оценка над 18.000!
Сара Стайкова също игра добре и се движеше трета. За жалост Радина Филипова не се представи на обичайното си ниво. Националките в сравнение с останалите момичета като темпо, техника, артистичност са далеч пред тях.
От втората група изпъкваха Катрин Тасева и моята любимка Ерика Зафирова. Катрин имаше оценки над 16. 000 а Ерика над 15. 000.
Има голямо бъдеще според мен в тези две момичета.
Ерика ми напомня на някоя от руските гимнастички, но сега ми е трудно да си спомня на коя точно.
Симпатяги са Ася Иванова и Аделина Петкова, харесаха се на публиката. Въобще радвам се, че след 3 години пак усетих атмосферата на ДП Елит.
|
|
Back to top |
|
poli
|
|
Back to top |
|
poli
|
|
Back to top |
|
poli
|
|
Back to top |
|
mirindaa71

|
|
Back to top |
|
mirindaa71

|
|
Back to top |
|
vessy
|
Posted: Sun Apr 26, 2015 10:16 pm Post subject: |
|
|
Оценките не са ли мако завишени или са реални? Катрин наистина има голямо бъдеще ако някой поработи с нея и с композициите и. Скача, пируети, най- сетне някой да върти 3ен пирует и е гъвкава! Четох във фейсбук, че Катето се била отказала. Вярно ли е или само слухове? Аз я обожавам. Такова артистично същество!
|
|
Back to top |
|
Veneta A Site Admin

|
|
Back to top |
|
Veneta A Site Admin

|
Posted: Sun Apr 26, 2015 11:04 pm Post subject: |
|
|
vessy wrote: |
Оценките не са ли мако завишени или са реални? Катрин наистина има голямо бъдеще ако някой поработи с нея и с композициите и. Скача, пируети, най- сетне някой да върти 3ен пирует и е гъвкава! Четох във фейсбук, че Катето се била отказала. Вярно ли е или само слухове? Аз я обожавам. Такова артистично същество! |
Определено бяха завишени оценките на 4-те първи при жените и на Боряна. Дали им правят така услуга не мога да преценя, но предвид ЕП е добре да се видят високи оценки предварително, а не както при Силвето тук оценки ниски и на големите световни форуми доста по-високи. Много по-голяма е съдийската касапница при ДМВ и ДСВ - гледат ги под лупа, отколкото при жените. Това са моите наблюдения.
За КАтето е вярно - отказа се.
_________________ Моля, не копирайте материалите от този форум на други места. Уважавайте труда на всеки един. Ако този човек желае, сам ще ги помести на други места.
|
|
Back to top |
|
|