View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Veneta A Site Admin

|
Posted: Thu Dec 24, 2015 10:41 am Post subject: |
|
|
Елизабет Йовчева е 2ра в многобоя с еднакъв сбор с рускинята 27.350, а първа е израелка 27.500
anaya има много хубави деца при девойките и надеждата е във всички тях! Една птичка пролет не прави ...
_________________ Моля, не копирайте материалите от този форум на други места. Уважавайте труда на всеки един. Ако този човек желае, сам ще ги помести на други места.
|
|
Back to top |
|
Freund
|
|
Back to top |
|
anaya
|
|
Back to top |
|
didona
|
|
Back to top |
|
alfa24

|
Posted: Fri Jan 01, 2016 4:08 am Post subject: |
|
|
Честита Новата 2016 година! Нека тя да е началото на новото българско възраждане! Бъдете живи и здрави!
Радвам се за Елизабет! Не бях влизал от 8 месеца, доста неща съм изпуснал за ХГ.
|
|
Back to top |
|
tsvety77
|
Posted: Mon Jan 04, 2016 1:28 pm Post subject: |
|
|
Veneta A wrote: |
Залата е била не ниска, а мноооооого ниска. И не свършва до там - горе с трегери, вдигнат баскетболен кош и волейболна мрежа - ти трябва да лавираш между тях. Целият отбор е имал общо 4 минути тренировка на килима да се запознае с тавана. Който е успял да мине между препятствията си е направо късметлия или математик
За късмета не е съвсем така. Толкова години съм се нагледала в много клубове как от малки порасват децата и много похабени деца съм видяла. Не са много треньорите, които виждат зрънцето в мъничетата. Обикновено си подбират визуално най-перспективните. Виждали сме и деца, които в един клуб тъпчат на едно място, преместят се и о изненада - то можело многооооо повече. Радина се отказа и затова ще дам пример с нея. При преминаването от масовите групи нагоре се прави нещо като състезание по традиция и децата играят по 3-4 заедно едно и също съчетание. Ради например от 20 деца да е била 18. Оценяват ги големите гимнастички, а треньорите си подбират групите. Филипа си я избра първа и другите не само онемяха, а се посмяха и решиха, че се шегува, защото всичко това се случва в много весела и приятелска атмосфера. Първото държавно за Ради беше пълна катастрофа и после всички ахкаха по нея. Има, има много прекрасни деца, но се иска много работа с тях. Най-лесното е да вземеш природно надареното и това е масовата практика. Всеки от дългогодишните клубове има почерк и аз без да познавам детето разбирам от кой клуб е по композициите. И понеже тук говорим за децата на Филипа - те са танцувални, артистични, различни във всяка композиция, изкаран е натюрела на всяко дете - не са копи-пейст на всеки уред.
Бианка при Нешка беше класиката в ХГ - после се превърна в чалгата на ХГ за мен. А човека е един и същ и дори с много повече опит, но ...... ! |
МНОГО истински пост!!!
|
|
Back to top |
|
|